Nieuwsbrieven

.

.

Nieuwsbrieven zijn een goed middel om een extra contactmoment met je doelgroep in te plannen. De juiste inhoud, een visueel aantrekkelijke opmaak en een goede opbouw zorgen er onder andere voor dat men de nieuwsbrief ook daadwerkelijk leest. En, beter dan dat, ook waardeert. Je moet dus eerst zorgen voor een mooie template (het visuele plaatje). Daarna is het een kwestie van frequentie en boeiende inhoud.

Laat JCA je helpen! Neem gerust eens vrijblijvend contact op.

Nieuwsbrieven

Een visueel aantrekkelijke nieuwsbrief

Het is belangrijk dat de uitstraling van je nieuwsbrief aansluit bij je huisstijl. Op die manier, en door dit ook consequent door te voeren in andere uitingen, creëer je herkenning bij je doelgroep. Ook de wijze van opbouw van je nieuwsbrieven en zelfs de aanmeldprocedure bepalen mede of een lezer blijft of zich bedenkt, en annuleert of weer uitschrijft.

Er zijn diverse aanbieders van gratis nieuwsbriefaccounts. JCA werkt graag met (maar is niet gebonden aan) MailChimp. Het is een handig programma, waarin veel op maat aan te passen is. En tot 2.000 abonnees (of 12.000 e-mails per maand) is het gebruik dus gratis. Aanmelding voor je nieuwsbrief kan soms ook in je social media accounts geïntegreerd worden, zodat ook je volgers zich kunnen aanmelden.

Je nieuwsbrieven in veilige handen bij JCA

JCA helpt je met het aanmaken van een account en het opzetten van een template (het visuele plaatje). Samen bepalen we met welke frequentie de nieuwsbrief verzonden gaat worden en hoe we gaan zorgen voor die eerste of meer abonnees. En jij kunt zelf ook helpen. Wanneer mogelijk stuur je relevant nieuws of andere zaken door. Hiermee creëert JCA dan inhoud voor de website, social media en/of je nieuwsbrieven.

Verder hoef jij er niet meer aan te denken. Wanneer het bijna tijd is voor de volgende nieuwsbrief ontvang je van JCA een opzet. Deze kun je nog nalopen voordat de nieuwsbrief op de afgesproken datum wordt verzonden. Er wordt dus niets zonder jouw instemming gedaan, maar het kost jou geen tijd (meer).

Kennismaken? Neem gerust eens vrijblijvend contact op.

JBewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

.

Kennismaken?

Bel 06-21434221 of laat hier je gegevens achter:

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

.


Volg JCA:

.