Website en contentbeheer

.

.

Ook jij weet het: je kunt tegenwoordig niet meer zonder een aantrekkelijke en doeltreffende website. Slechts een enkeling kan nog zonder goede website overleven. Maar voor hoelang? De tijd dat een website niet meer was dan een visitekaartje ligt inmiddels ver achter ons. Je website moet klanten boeien, aantrekken en overhalen contact op te nemen. En dat bereik je onder meer door een goed contentbeheer. Als je nog geen (goede) website hebt, kan JCA dat voor je regelen. Maar ben je er dan? Nee. De website moet vindbaar zijn en in beweging blijven.

Laat JCA je helpen! Neem gerust eens vrijblijvend contact op.

Website contentbeheer

.
Website

Achter een goede website schuilt een strategie. De site moet natuurlijk visueel aantrekkelijk zijn, maar moet mensen vooral ook boeien. De bezoeker moet een goede reden krijgen om zo lang mogelijk op je website te blijven, dus de inhoud moet aansluiten op wat de bezoeker verwacht en nodig heeft.

Je wilt een site die mensen overtuigt dat ze bij jou aan het goede adres zijn. Een homepage die uitnodigt om door te klikken en goede landingspagina’s die de bezoeker overhalen tot actie. Maar ook de juiste informatie om te overtuigen dat jij die expert bent die zij nodig hebben. En daarom een goed contentbeheer. Een bezoeker doet doorgaans niet veel moeite, dus de navigatie moet zo simpel mogelijk zijn zodat men niet lang hoeft te zoeken naar hetgeen zij willen lezen.

In samenwerking met een aantal professionele partners zet JCA een goede website voor je klaar. Van budget website, tot de meest uitgebreide variant. Geheel in de huisstijl die jij wenst. Het hoeft niet duur te zijn, maar je kunt het natuurlijk zo gek maken als je wilt. We bespreken uitvoerig je wensen en budget, en zorgen voor een passend plan.

Google ranking (zoekmachineoptimalisatie)

Met alleen bovenstaande ben je er nog niet. Je wilt dat je ook in Google goed gevonden wordt. Daar kun je op verschillende manieren invloed op uitoefenen. Stap 1 is natuurlijk Google te informeren over het bestaan van je site, het zogenaamde aanmelden bij Google. Maar dan begint het pas echt. Het gebruik van de juiste zoekwoorden en metaomschrijvingen, blogs of artikelen om je site in beweging te houden, een goede kwaliteit van links, beeld- en videomateriaal, en ga zo maar door.

JCA legt voor jou een goede basis. Samen bekijken we wat de juiste acties zijn en welke kanalen we aanvullend kunnen inzetten om jouw website goed vindbaar te maken. Wil je echt de diepte in? Dan staat er een netwerk van professionals klaar om je nog verder omhoog te helpen in Google. Denk aan AdWords experts voor diepgaande campagnes, SEO professionals, marketing deskundigen om je te helpen bij het bepalen van bijvoorbeeld de customer journey. Niets gaat te ver, alles kan door JCA geregeld worden.

Contentbeheer

Het is een must dat je website in beweging blijft. Zo blijf je de bezoeker maar ook Google boeien. Contentbeheer (oftewel: content management) is steeds belangrijker geworden. Jaren geleden was het voor Google vooral belangrijk om de juiste zoekwoorden te gebruiken. Je schreef de teksten eigenlijk meer voor de zoekmachine. Daar is Google gelukkig vanaf gestapt en beoordeelt de inhoud van je site tegenwoordig hoger op relevantie (voor de bezoeker, en niet meer voor de vindbaarheid). Het bieden van onder andere voldoende beweging en relevante informatie zorgt dus voor een hogere ranking in Google. Een goed contentbeheer speelt daar een belangrijke rol in.

Besteed het contentbeheer van je site daarom uit aan JCA. Zo zorg je ervoor dat je site in beweging blijft en voldoende relevant is voor zowel bezoekers als Google. Wij denken actief met je mee over hoe jij je (online) reputatie naar een hoger level kunt tillen.

Kennismaken? Neem gerust eens vrijblijvend contact op.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

.

Kennismaken?

Bel 06-21434221 of laat hier je gegevens achter:

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.


Volg JCA:

.