Referenties

De klantenkring van JCA is heel divers; van zzp’er tot MKB’er, van schildersbedrijf tot internationale handelsonderneming. Iedere opdrachtgever is uniek in zijn of haar manier van aanpak en dus ook in communicatie.

Enkele opdrachtgevers van JCA:

Re-Integratie Onderwijs & ZorgVoor Wouter Fontein van Re-Integratie Onderwijs & Zorg verzorgt JCA de complete online profilering. Ik beheer de social media accounts, redigeer en/of schrijf blogs en artikelen en houd de website up-to-date en geoptimaliseerd. Samen bepalen we de strategie en JCA voert het uit.

“Ik kies voor JCA vanwege de enorm prettige samenwerking, de aangeboden deskundigheid, de prettige wijze waarop het contact verloopt, de accuratesse waarmee afspraken worden nagekomen, de goede adviezen die worden verstrekt en de kennis van Social media toepassing.”

.

ARTS schoonmaakdiensten Venray

JCA is virtueel assistent voor Michel Arts van ARTS schoonmaakdiensten. Ik verzend de nieuwsbrief en voer regelmatig overige correspondentie (brieven en e-mails) uit naam/in opdracht van ARTS. Daarnaast plan ik nu en dan werkzaamheden in het plansysteem, ontwerp benodigde documenten en/of sjablonen en sta Michel bij met mijn kennis
over communicatie en social media.

“Judith werkt sinds eind 2010 voor mij en dat bevalt goed. Ze werkt snel, komt afspraken na en past zich snel aan. Dit laatste is belangrijk voor mij omdat ik graag op een persoonlijke manier wil werken, Judith voelt dit goed aan. Als ondersteuning in mijn bedrijf zou ik haar niet meer willen missen. Ik kan haar zeker aanraden.”

.

Human ConneXion en Bark Consult

Erik Wijlhuizen van Human ConneXion en Bark Consult kan op JCA rekenen wat betreft online marketingcommunicatie: het redigeren en plaatsen van blogs, contentbeheer en optimalisatie van de websites, het beheer van diverse social media kanalen, verzending van de nieuwsbrieven, etc.

Judith heeft een half woord nodig en levert vervolgens boven verwachting qua tijd en kwaliteit. Een heerlijke ontzorging! Echt een aanrader..”

.

.
Elbes

Voor Elbes Group BV voert JCA vertaalwerkzaamheden bij grensoverschrijdende activiteiten uit. Elbes staat al meer dan 20 jaar voor de ontwikkeling van praktische innovaties binnen de verblijfsrecreatie en retailbranche.

.

.

.

MKB-Limburg

MKB-Limburg (ondernemersvereniging)

Afdeling Noord-Limburg
JCA is de webmaster van MKB-Limburg afdeling Noord-Limburg. Dat wil zeggen dat ik artikelen schrijf en plaats, fotoalbums aanmaak en uitnodigingen en nieuwsbrieven verzend. Daarnaast notuleer ik het bestuursoverleg van de afdeling en verder ondersteun ik waar nodig.

Projectassistentie MKB-Limburg
Regelmatig mag JCA de (online) communicatie voeren bij specifieke projecten van MKB-Limburg. Ik verzorg dan teksten, uitnodigingen, plaats deze op de website en promoot het project via diverse social media kanalen.

Partners en activiteiten

Ik ben trots op het netwerk om mij heen. Een uiteenlopend en stabiel netwerk waarop ik terug kan vallen. Een paar van deze relaties stel ik graag aan je voor. Ook wil ik je een aantal van mijn activiteiten niet onthouden, omdat ik deze initiatieven een warm hart toedraag.

Een greep uit de activiteiten van JCA:

MKB Noord-Limburg
Sinds 1 januari 2014 ben ik voorzitter van cluster Maasduinen van MKB-Limburg afdeling Noord-Limburg. MKB Maasduinen verbindt graag ondernemers en ondernemersclubs in de directe regio van Mook-Middelaar, Gennep en Bergen (weer) met elkaar.

.

ActieZwerfhonden

Ik wilde al jaren iets betekenen voor dieren in nood. Toen ik in januari 2011 op LinkedIn een oproep voor vertalers voorbij zag komen, heb ik geen moment geaarzeld. Direct heb ik me aangemeld en vertaal sindsdien teksten van Nederlands
naar Engels en vice versa.
.

JOnG MKB-Limburg

Ik was één van de initiatiefnemers van JOnG (Jonge Ondernemers Groep), onderdeel van MKB-Limburg. JOnG is opgericht om de drempel tussen jonge, startende ondernemers en de gerenommeerde ondernemers te verkleinen.

.

Een greep uit de partners van JCA:

Monique Hefti-SutmanMonique Hefti-Sutman; mijn inspirator op het gebied van zakelijke/persoonlijke ontwikkeling en presentatie én JCA’s huisfotograaf.
.

Virtual Administration

Tracey Clarke, UK; mijn inspiratie en sparring partner bij mijn eerste ondernemingsplan, en nog steeds een goede relatie.

Kennismaken?

Bel 06-21434221 of laat hier je gegevens achter:

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.