Ik leef mijn droom!

.

.

“Gepassioneerd genieten van het leven samen met lieve vrienden en een geweldige familie. Met liefde voor taal en schrijven, de natuur en dieren om ons heen en een onuitputtelijke interesse in de bewerkelijkheid van je eigen wezen. Mijn kers op de taart: iedere dag weer via JCA mijn droom mogen leven!”

judith-jouw-communicatie-assistent

Jouw Communicatie Assistent

Mijn naam is Judith Albers, Jouw Communicatie Assistent. Al bijna 20 jaar houd ik me dagelijks beroepsmatig bezig met (schriftelijke) communicatie. En sinds de oprichting van JCA in 2010 ook met online profilering. Steeds meer ben ik mij gaan interesseren voor en verdiepen in marketingcommunicatie. Eerst met name voor mijn eigen bedrijf, maar al snel ook voor opdrachtgevers die daarbij ondersteuning zochten. Ik heb inmiddels een breed netwerk aan specialisten om me heen verzameld, om mijn opdrachtgevers de beste service en kwaliteit te kunnen bieden.

Mijn hart maakt nog steeds een sprongetje, iedere keer als ik een ondernemer een stapje verder kan helpen. Als Jouw Communicatie Assistent werk ik voor veel verschillende opdrachtgevers in diverse branches. Zij hebben allen één ding gemeen: ze zien het belang in van een goede online profilering, maar hebben niet de kennis of de tijd om het zelf te doen.

En dit is Judith

Ik ben geboren en getogen in Gennep (Noord-Limburg) en de jongste uit een gezin van drie kinderen. Wanneer je me zou bezoeken kan het je niet ontgaan dat ik een passie heb voor oud en antiek. Ik kan er enorm van genieten om urenlang markten af te struinen op zoek naar oude boeken, kandelaars, meubels en schilderijen.

Ik word helemaal blij van een bezoek aan Zuid-Limburg of een dagje aan het strand. Maar mijn hart heb ik verloren aan Frankrijk. Gewapend met mijn camera op zoek naar de mooiste plekjes in de natuur. Ik ben gek op dieren, met name poezen en honden, en gefascineerd door slangen en reptielen.

Taal en schrijven lopen als een rode draad door mijn leven. Van kleins af aan schrijf ik al korte verhalen en gedichten, en heb in mijn jonge jaren ooit een boek geschreven…wat ik vervolgens nooit heb uitgegeven ;-). Daarnaast typeert het helpen van mensen mij. Wat een geweldig gevoel als je iemand een stapje verder kunt helpen!

Uiteindelijk heb ik ontdekt hoe ik deze passie voor schrijven en ‘zorgen voor’ kon combineren met mijn droom om ondernemer te worden. En voilà; JCA -Jouw Communicatie Assistent- was geboren!

Na tien jaar in de internationale handelswereld gewerkt te hebben, als ondersteuner van management en directie, heb ik de stap genomen en op 12 januari 2010 JCA Business Support opgericht. Zoals ik boven al aangeef; een droom die werkelijkheid is geworden!

Eens kennismaken met Jouw Communicatie Assistent?
neem gerust contact op

.

Kennismaken?

Bel 06-21434221 of laat hier je gegevens achter:

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.