Fiscale bewaarplicht en je Microsoft Outlook agenda

Bewaarplicht administratie

Volgens de wet kent iedere ondernemer een bewaarplicht, zoals beschreven op de site van de belastingdienst: Fiscale bewaarplicht; elke ondernemer is wettelijk verplicht zijn administratie 7 jaar te bewaren.

De Belastingdienst verstaat onder het begrip “administratie” alles wat duidelijkheid biedt over de fiscale verplichtingen. Hier valt dus ook de agenda onder.

20160120_171336

MS Outlook agenda

Gebruik je de agenda van Microsoft (MS) Outlook? Ook dan ben je verplicht deze agenda te bewaren en, op verzoek, aan de belastingdienst te ‘overhandigen’. Maar hoe doe je dat? Je agenda is onderdeel van het MS Outlook programma en het is niet de bedoeling je complete computer te overhandigen aan de belastingdienst.

Er is echter een handige manier om je MS Outlook agenda te exporteren naar een Excel bestand. Mocht de belastingdienst naar je agenda vragen, dan kun je makkelijk dat Excel bestand doorsturen of overhandigen.

Klik hieronder voor instructies over het exporteren van je agenda:

Exporteren MS Outlook Agenda

Lukt het niet? Neem dan even contact op.

Veel succes!

Bewaren

Bewaren

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *