Graag stel ik je voor aan… Michel Arts

Omdat ik geloof in de kracht van delen, laat ik je ieder kwartaal kennismaken met één van mijn relaties. Ditmaal stel ik je graag voor aan Michel Arts van ARTS schoonmaakdiensten uit Venray!

Na jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche heeft Michel in april 2010 zijn bedrijf ARTS schoonmaakdiensten opgericht. Inmiddels biedt ARTS een breed scala aan schoonmaakdiensten aan, zoals glazenwassen, tapijt- en meubelreiniging, reiniging van zonnepanelen en ga zo maar door. ARTS bedient zowel particulieren als bedrijven in regio Venray en wijde omgeving.

Dankzij een warme aanbeveling van een gedeelde relatie, hebben Michel en ik elkaar eind 2010 leren kennen. Sindsdien ondersteunt JCA Michel bij correspondentie en overig tekstwerk:

“Omdat ik dyslectisch ben is het vaak moeilijk voor mij om formaliteiten op een nette en correcte manier op papier te krijgen. Judith heeft al snel aan een paar woorden genoeg om te begrijpen wat ik wil overbrengen. Ze weet dat ik graag op een persoonlijke manier te werk ga en voelt dit goed aan. Daarnaast stelt ze ook regelmatig concepten of sjablonen voor me op. Documenten zoals een offerte, opdrachtbevestiging of bedrijfsintroductie die mijn werk weer makkelijker maken.
Judith kan snel schakelen, komt haar afspraken na en past zich makkelijk aan. En, ook niet onbelangrijk, we hebben een goede klik. Ik zou haar als ondersteuning binnen ARTS schoonmaakdiensten dan ook niet meer willen missen!” aldus Michel.

We zijn inmiddels vier jaar verder. In de afgelopen jaren heb ik Michel leren kennen als een gepassioneerd vakman. Typerend aan Michel is zijn enorme kennis op schoonmaakgebied en de respectvolle omgang met zijn klanten en partners. Hij laat mij zien dat een groot hart en een goedlopend bedrijf prima samengaan.

arts

Meer informatie over ARTS schoonmaakdiensten en Michel zelf?
Bezoek zijn website www.artsschoonmaakdiensten.nl of zijn Facebook pagina www.facebook.com/Artsschoonmaakdiensten. Ook kun je via LinkedIn contact met hem opnemen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *