Graag stel ik je voor aan… MKB-Limburg

Omdat ik geloof in de kracht van delen, laat ik je ieder kwartaal kennismaken met één van mijn relaties. Ditmaal stel ik je graag voor aan: het nieuwe MKB-Limburg!

Als nieuwbakken ondernemer ben ik dankzij een gewaardeerde relatie in 2010 in contact gekomen met MKB-Limburg. Het bestuur van MKB Maasduinen was op zoek naar secretariële ondersteuning en afdeling Noord-Limburg zocht ondersteuning bij het verzenden van maandelijkse nieuwsbrieven en het updaten van de website.

In de loop der jaren is MKB-Limburg steeds meer ‘mijn clubje’ geworden. En nu, vijf jaar na dato, vorm ik nog steeds een onderdeel van de flexibele schil en mag ik me scharen onder de bestuursleden van afdeling Noord-Limburg.

Net zoals JCA zich blijft ontwikkelen, heeft ook MKB-Limburg niet stil gezeten. Zowel voor als achter de schermen heeft men de laatste jaren hard gewerkt aan nieuwe ontwikkelingen. Dit alles om leden, naast een kwalitatief netwerk, nog meer voordeel en ondersteuning te bieden in hun ondernemerschap. En ook op maatschappelijk vlak staat MKB-Limburg niet stil. Projecten als de MKB Kredietunie of VacatureCafé Limburg en de nieuwe website met ledenplatform, stuk voor stuk ontwikkelingen om trots op te zijn. Met een positieve blik op de toekomst gericht, zal MKB zich blijven ontwikkelen in het voordeel van de leden.

MKB-Limburg

Bewaren

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *