Het was weer een mooi jaar… Op een nóg mooier 2014!

Het einde van 2013 nadert. De feestdagen staan voor de deur en vakanties worden aangekondigd. Voor mij, traditiegetrouw, een tijd van reflectie.

Deze eerste vier jaar ondernemerschap hebben me zó veel gebracht. Ik heb zowel zakelijk als persoonlijk een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Eerlijk is eerlijk, toen ik JCA op 11 januari 2010 ging inschrijven bij de KvK dacht ik dat ik er helemaal klaar voor was. Maar iets hield me tegen, belette me om er echt voor te gaan, waardoor ik mezelf tegen werkte. Ik was onzeker en bang om te falen, hoewel ik daar geen enkele reden voor had. Ik was (en ben) goed in mijn vak, maar wie was ik om dat te zeggen? In augustus 2010 begon voor mij de omslag. Ik ontmoette Monique en samen gingen we op ontdekkingsreis, op zoek naar Judith . Ik ging weer steeds meer in mezelf geloven, durfde mezelf weer te vertrouwen. Ik herontdekte mijn kwaliteiten, als mens maar ook als ondersteuner. En hoewel ik nog steeds nu en dan mijn momentjes van onzekerheid ken, ik heb mezelf weer terug gevonden en als kers op de taart een prachtige vriendin erbij.

Ontdekkingsreis

In 2012 hielp mijn broer, Ruben, me wat ik geleerd had om te zetten naar JCA. Het is niet alleen belangrijk om te weten waar je sterke punten liggen, maar je moet het ook onder woorden kunnen brengen. Niet meer focussen op alles wat ik zou kunnen doen voor opdrachtgevers (want ik ben nu eenmaal breed georiënteerd), maar ontdekken waar echt mijn talent ligt en me specialiseren. Even dacht ik aan het eind van 2012 dat ik klaar was. Maar ik heb ontdekt dat je nooit klaar bent met ontwikkelen, en dat is maar goed ook. Ik ken mezelf inmiddels beter dan ooit. Zowel mijn sterke kanten als mijn zwakkere kanten. En dat is allemaal goed, dat is wie ik ben.

Het afgelopen jaar, 2013, was weer een mooi jaar. En een heerlijke reis wederom! Geweldig om mijn opdrachtgevers van het eerste uur weer ter zijde te staan en even zo leuk om nieuwe opdrachtgevers te leren kennen. Ik heb zó veel bijzondere mensen om mij heen waarvoor ik intens dankbaar ben. Vrienden en familie, mijn zus die altijd voor me klaar staat, mijn opdrachtgevers, maatjes waarmee ik kan sparren, mijn netwerkrelaties en ga zo maar door. Wat ben ik toch een rijk mens!
En, na 13 jaar, in september eindelijk getrouwd met de man van mijn dromen. Een boeiend mens. Soms gecompliceerd, soms te simpel voor woorden. Een enorm mooie ziel met een buitengewoon goed hart, dat is mijn Roy.

Terwijl ik mijn plannen voor 2014 concreet maak, kijk ik terug op vier mooie jaren. Zowel de ups als de downs hebben mij veel gebracht en ik heb enorm veel zin in de toekomst! Ik wens iedereen evenveel geluk als ik mag ervaren wanneer ik om me heen kijk.

Heel fijne en warme feestdagen gewenst! En voor 2014 wens ik jullie allemaal een goede gezondheid, veel liefde en voorspoed! Laten we van 2014 met z’n allen een positief jaar maken, en de toekomst zal ons toelachen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *