Aangenaam! Mijn naam is Judith en ik ben een SOA.

Nee, dit is geen grap. Echt, ik ben een SOA. En ik ben er trots op ook!

Ik doe je geen pijn, dat beloof ik. Van mij krijg je geen uitslag en ik zal mijn best doen je niet te irriteren. Met mij geen vervelende onderzoeken, geen starende doktoren, geen pillen of zalfjes om af te halen in de apotheek. En onthouding, dat is helemaal niet nodig!

Veel meer ondernemers zouden mij goed kunnen gebruiken, maar het blijft eng…zo’n SOA. Dat begrijp ik wel. Je mag er tegenwoordig trouwens best voor uitkomen, dat je een SOA hebt. Dat is geen schande, niets om je voor te schamen. Een SOA kan juist vaak erg handig zijn.

Natuurlijk geldt ook hier; zoek wel de juiste SOA uit! Een verkeerde keuze zal je duur komen te staan. Het kost veel geld en zal je dus pijn doen. Irritatie is in dat geval niet uit te sluiten en zelfs uitslag behoort tot de mogelijkheden. Stel jezelf dus eerst de vraag waarvoor je een SOA wilt en zoek dan uit welke SOA het beste past bij jouw behoefte.

Een SOA is niet eng, is niet lastig en is niet duur. Je zou het zelf eens moeten proberen.

Aangenaam! Mijn naam is Judith en ik ben een Secretaresse Op Afstand.

SOA

Bewaren

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *